Hvordan webdesign henger sammen med SEO

Har du noen gang gått inn på en hjemmeside og vært skeptisk med en eneste gang? Da vet du hvordan følelsen av dårlig webdesign føles. Webdesign handler om så mye mer enn bare estiske preferanser, det handler også om tillit. Er du enig i det? 

Webdesign

Utvalgt bilde Hvordan webdesign henger sammen med SEO Webdesign - Hvordan webdesign henger sammen med SEO

Jo flere år som går, jo flere hjemmesider finnes der ute. Hjemmesider er jo en del av vår digitale historie. Det kan være gøy å gå tilbake å se på hvor mye webdesign faktisk har utviklet seg. Webdesign har utviklet seg til å bli viktigere og en større del av hverdagen vår enn vi noen gang skulle trodd.

Hvordan webdesign henger sammen med SEO?

Utvalgt bilde Hvordan webdesign henger sammen med SEO Hvordan webdesign henger sammen med SEO - Hvordan webdesign henger sammen med SEO

Når du går inn på en nettside så gjør du deg opp et førsteinntrykk. Du vil fort finne ut av om du stoler på nettsiden eller ikke. Om du er skeptisk kommer du ikke til å bruke hjemmesiden i det hele tatt. 

Det er nettopp derfor webdesign er viktig. Du vil at det skal være enkelt, få fram viktige poenger og ikke minst selge de produktene du ønsker å selge. 

Siden vi surfer på nett med forskjellige enheter, er det viktig at nettsiden din passer på både mobil, nettbrett og datamaskin. Når du gjør siden din mer fleksibel vil du også få høyere SEO-ranking. 

De fleste av oss er vant med at det går raskt når man er på nett. Derfor vil SEO-rankingen din gå ned om du har et webdesign som tar lang tid å laste ned. Det kan være lurt å sjekke hvor lang tid det tar å besøke nettsiden din. Det finnes flere nettsider som tilbyr denne tjenesten.  Dette er noen av tingene som gjør at SEO og webdesign henger godt sammen. 


Hvorfor alle bedrifter trenger SEO-optimalisering

Det finnes en rekke grunner til hvorfor alle bedrifter trenger SEO-optimalisering og i denne artikkelen skal vi forklare hvorfor. 

Hva slags trafikk du får er viktig

Utvalgt bilde Hvorfor alle bedrifter trenger SEO optimalisering Hva slags trafikk du far er viktig - Hvorfor alle bedrifter trenger SEO-optimalisering

De som skjønner at SEO er viktig fra første start er ofte de som kommer seg fort opp og frem! De har skjønt at det er den organiske trafikken som er den aller beste. Vi bruker alle søkemotorer for å finne svar på det vi lurer på, og når du har benyttet deg av SEO vil du få organiske treff som kan hjelpe deg på lang sikt!

Bygge nettverk

Utvalgt bilde Hvorfor alle bedrifter trenger SEO optimalisering Bygge nettverk - Hvorfor alle bedrifter trenger SEO-optimalisering

Det å ha en bedrift, uavhengig om den er liten eller stor gjør at man trenger et nettverk. Når du bruker SEO kan du bygge nettverk med folk i din egen bransje eller så kan du kjøre på å bygge nettverk i andre bransjer. Når bedriften din blir flink på SEO vil dette ofte føre til at du får flere muligheter og større nettverk. 

Sosiale medier

Utvalgt bilde Hvorfor alle bedrifter trenger SEO optimalisering Sosiale medier - Hvorfor alle bedrifter trenger SEO-optimalisering

Sosiale medier er på topp som aldri før. Hvis du er flink på SEO vil du organisk også få flere følgere på sosiale medier. Dette gjør at du vil ha flere og ulike plattformer å nå ut til ulike typer publikum med. Dette kan være utrolig viktig! Når du lærer deg å lese statistikken til dine sosiale medier så kan du også lage kampanjer som passer til målgruppene på de ulike sosiale mediene. 

Det er viktig å huske på at man må bygge seg en SEO-strategi (som du kan lese mer om hos oss) og at SEO er en langvarig prosess. Det handler om konstant læring, ikke bare et engangstilfelle. Derfor kan det være lurt å ansette et digitalbyrå som kan hjelpe deg! 


Hva burde du vurdere når du skal velge et digitalt byrå

Har du bestemt deg for å velge et digitalbyrå eller er du litt usikker ennå? Vi håper våre tips kan hjelpe deg på rett kjøl! 

Hva er et digitalt byrå?

Utvalgt bilde Hva burde du vurdere nar du skal velge et digitalt byra Hva er et digitalt byra - Hva burde du vurdere når du skal velge et digitalt byrå

Det kan jo være du ikke vet hva et digitalt byrå er, så her kommer en kjapp forklaring. Et digitalt byrå hjelper deg med din merkevare, produkter du vil fremme og promotering i den digitale verdenen. Det er rett og slett et markedsføringsfirma som har fokus på nett. 

Hva kan et digitalt byrå hjelpe med?

Utvalgt bilde Hva burde du vurdere nar du skal velge et digitalt byra Hva kan et digitalt byra hjelpe med - Hva burde du vurdere når du skal velge et digitalt byrå

Det finnes en rekke ting et digitalt byrå kan hjelpe deg med. Det å følge regler er en av dem. Det er viktig at du har kontroll på hva du publiserer og at det ikke strider med noen regler eller lover.

Når det kommer til markedsføring så er det mange ting å holde styr på. Du vil heller ikke fremstå for aggressiv eller for pågående. Dette er noe du bør velge et digitalt byrå som er flink på.

Hva bør du vurdere?

Utvalgt bilde Hva burde du vurdere nar du skal velge et digitalt byra Hva bor du vurdere - Hva burde du vurdere når du skal velge et digitalt byrå

Det du bør vurdere er først og fremst hva du har budsjett til. Det å benytte seg av tjenester som dette kan fort bli dyrt, så vær sikker på at du har råd til å betale. 

Noe du også bør vurdere er hva som tilbys. Finn ulike digitalbyrå og se hva de tilbyr i samme prisklasse. Det kan være at hos noen byrå så før du mye mer for pengene. 

Tenker du å redesigne nettsiden din? Se om digitalbyrået tilbyr dette som en tjeneste til deg. 

Sjekk om de tilbyr SEO, PPC og e-postmarkedsføring. Finn det som passer deg og ditt felt aller best. Kanskje du skal velge et digitalbyrå som er spesialisert innenfor din egen bransje?