Hvordan webdesign henger sammen med SEO

Har du noen gang gått inn på en hjemmeside og vært skeptisk med en eneste gang? Da vet du hvordan følelsen av dårlig webdesign føles. Webdesign handler om så mye mer enn bare estiske preferanser, det handler også om tillit. Er du enig i det? 

Webdesign

Utvalgt bilde Hvordan webdesign henger sammen med SEO Webdesign - Hvordan webdesign henger sammen med SEO

Jo flere år som går, jo flere hjemmesider finnes der ute. Hjemmesider er jo en del av vår digitale historie. Det kan være gøy å gå tilbake å se på hvor mye webdesign faktisk har utviklet seg. Webdesign har utviklet seg til å bli viktigere og en større del av hverdagen vår enn vi noen gang skulle trodd.

Hvordan webdesign henger sammen med SEO?

Utvalgt bilde Hvordan webdesign henger sammen med SEO Hvordan webdesign henger sammen med SEO - Hvordan webdesign henger sammen med SEO

Når du går inn på en nettside så gjør du deg opp et førsteinntrykk. Du vil fort finne ut av om du stoler på nettsiden eller ikke. Om du er skeptisk kommer du ikke til å bruke hjemmesiden i det hele tatt. 

Det er nettopp derfor webdesign er viktig. Du vil at det skal være enkelt, få fram viktige poenger og ikke minst selge de produktene du ønsker å selge. 

Siden vi surfer på nett med forskjellige enheter, er det viktig at nettsiden din passer på både mobil, nettbrett og datamaskin. Når du gjør siden din mer fleksibel vil du også få høyere SEO-ranking. 

De fleste av oss er vant med at det går raskt når man er på nett. Derfor vil SEO-rankingen din gå ned om du har et webdesign som tar lang tid å laste ned. Det kan være lurt å sjekke hvor lang tid det tar å besøke nettsiden din. Det finnes flere nettsider som tilbyr denne tjenesten.  Dette er noen av tingene som gjør at SEO og webdesign henger godt sammen.