5 steg for en solid SEO-strategi

Det er mange måter å skaffe seg en skikkelig effektiv og god SEO-strategi og i denne artikkelen skal vi fortelle deg hva de 5 stegene vi mener er viktigst er! Les og lær. 

Lag en liste med nøkkelord

Utvalgt bilde 5 steg for en solid SEO strategi Lag en liste med nokkelord - 5 steg for en solid SEO-strategi

Når det kommer til søkemotoroptimalisering er det nøkkelord (keywords) som er kongen på haugen. Dette fordi når vi søker på nett bruker vi nøkkelord. Derfor anbefaler vi deg å lage en liste med nøkkelord til din nettside. Dette er ikke et nytt steg, men absolutt noe av det viktigste du kan gjøre. Når du har denne listen med nøkkelord, så finn naturlige måter du kan inkludere dem på. 

Gjør noe annerledes

Utvalgt bilde 5 steg for en solid SEO strategi Gjor noe annerledes - 5 steg for en solid SEO-strategi

Vi anbefaler deg å se igjennom toppsøkeresultater i din bransje, på de nøkkelordene du tror du vil bruke mest. Deretter gjør du noe annerledes enn de har gjort. Kanskje du endrer på designet eller gjør noe enda bedre med et konsept du allerede har funnet. 

Lag et slagord

Utvalgt bilde 5 steg for en solid SEO strategi Lag et slagord - 5 steg for en solid SEO-strategi

Finn et slagord som passer godt for bedriften din. Bruk dette ofte. Gjerne inkluder noen av nøkkelordene i dette slagordet. 

Ha et fantastisk design

Utvalgt bilde 5 steg for en solid SEO strategi Ha et fantastisk design - 5 steg for en solid SEO-strategi

Det å ha et fantastisk design på hjemmesiden trenger ikke å være avansert. Det skal helst være så enkelt som mulig. Det skal ta svært kort tid for brukeren å skjønne hvordan siden din fungerer. 

Hold deg oppdatert

Utvalgt bilde 5 steg for en solid SEO strategi Hold deg oppdatert - 5 steg for en solid SEO-strategi

For å være flink på SEO så er det utrolig viktig å holde seg oppdatert. Dette kan du gjøre ved å følge med på nettsider, følge med i din egen bransje og lære mens du jobber. Da vil du være relevant og siden din vil virkelig fungere. Finn andre SEO-triks som du kan inkludere i din allerede etablerte strategi. 

Her er det mange muligheter!